جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۰
تقویت فرهنگ فرزندآوری با برگزاری طرح رایگان معاینه و مشاوره بانوان در گناوه

حوزه/ همزمان با برگزاری اجتماع بزرگ مردمی گناوه و در راستای اجرای سیاست‌های ابلاغی جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، برنامه ویزیت و مشاوره رایگان بانوان با همکاری قرارگاه جوانی جمعیت شهرستان و بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، در راستای اجرای سیاست‌های ابلاغی جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، همزمان با برگزاری اجتماع بزرگ مردمی شهرستان گناوه، برنامه ویزیت و مشاوره رایگان بانوان با همکاری قرارگاه جوانی جمعیت شهرستان و بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد.

در این برنامه، ۵۰ نفر از بانوان شهرستان به صورت رایگان توسط متخصص زنان و زایمان، خانم دکتر افضلی، مورد معاینه، مشاوره و راهنمایی‌های تخصصی قرار گرفتند.

این اقدام با هدف ارتقای آگاهی عمومی در زمینه سلامت بانوان، ترویج فرهنگ فرزندآوری، تحکیم بنیان خانواده و تحقق سیاست‌های جوانی جمعیت انجام شد.

مسئولان برگزارکننده این برنامه بر اهمیت توجه به مسئله جمعیت به عنوان یکی از اولویت‌های مهم کشور تأکید کرده و نقش خدمات مشاوره‌ای و درمانی را در رفع دغدغه‌های خانواده‌ها، افزایش امید اجتماعی و تشویق به ازدواج و فرزندآوری مؤثر دانستند.

استقبال گسترده و رضایت‌مندی بانوان شرکت‌کننده از این طرح، نشان‌دهنده ضرورت استمرار برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و خدماتی در حوزه جوانی جمعیت است.

گفتنی است، رئیس قرارگاه جوانی جمعیت شهرستان گناوه، حجت‌الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی، امام جمعه شهرستان گناوه است و این قرارگاه با همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی، فرهنگی و درمانی، برنامه‌های متعددی را در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سطح شهرستان دنبال می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • لیلی IR ۰۵:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۳
    ویزیت رایگان به چه دردی میخوره دختر من باردار است آزمايشات بارداری یه مرحله اول ۶میلیون داده مرحله دوم نزدیک ۹ تومن شده مرحله های دیگه اش هم بماند ويزيت نسبت به آزمایش و سونا هيچ واقعا که